Dét vil Jan Rytkjær Callesen fra Dansk Folkeparti gøre for dig i Folketinget

18. juni 2015 Politik

ANNONCE: Jan Rytkjær Callesen stiller op til Folketinget. Jan er 52 år og ejer en Flügger Farver og Byggemarked og er medlem af Sønderborg Byråd, hvor han blandt andet er næstformand i Teknik- og Miljøudvalget samt næstformand i Sønderborg Forsyning. Jan bor i Nordborg sammen med Helle og har tre børn på henholdsvis 4, 17 og 20 år.

Dét vil Jan Rytkjær Callesen arbejde for i Folketinget:

  1. Jeg stiller op til Folketinget fordi jeg mener det er vigtigt med lokale medlemmer i folketinget, ellers bliver vi glemt i Sønderjylland!
  2. Iværksætteri, turisme og lokale arbejdspladser, de Iværksættere der vil starte ejen virksomhed her i Danmark skal vi tilbydes en start pakke iform at Revisor og advokat bistand i de det første år.
    Artiklen fortsætter under annoncen

  3. Jeg vil kæmpe hårdnakket for en udflytning af statslige arbejdspladser fra hovedstadsområdet til det Sønderjyske, samt arbejde for en målrettet indsats for iværksætteri her i landsdelen.
  4. Vi skal have stoppet fraflytningen fra vores kommune og landsdel! Det gør vi ved at skabe arbejdspladser i vores område. Vi skal skabe de bedste vilkår for at nye virksomheder, der vil slå sig ned her i landsdelen eksempelvis ved hjælp af en hurtigere sagsbehandling og billige byggegrunde.
  5. Vores styrke i Sønderborg er at infrastrukturen er på plads, motorvejen løber lige ind til hoveddøren af Sønderborg. Vi er tæt på det tyske og europæiske marked, gode byggegrunde både i byen og ved motorvejen og der er mange store og små virksomheder i området der kan sparre med hinanden.
  6. jeg støtter 100 % Als Fyn forbindelsen som jeg vil arbejde for at den bliver en realitet.
  7. Planloven skal lempes i form af meget nemmere tilladelser til byggeri og erhverv på landet, indenfor turistme landbrug osv.
  8. Jeg ønsker også mere grænsekontrol, for at dæmme op for de østeuropæiske kriminelle. Fængsel i Danmark er som at komme på hotel for dem.

Stem personligt på Jan Rytkjær Callesen fra Dansk Folkeparti

11037775_911770745534129_4914500020074787925_n

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk