DF-kandidat er tilhænger af Als-Fynbroen

3. januar 2019 REGIONALT

Torbjørn Fristed, folketingskandidat for DF, skriver:

Der er langt til Fyn hvis man bor i Nordborg – men der er altså lige så langt den anden vej. Og hvis man oven i købet skal køre langsomt ad Sønderjyske motorvej, holde i kø vej Kolding og i yo-yo-kørsel mellem Lillebælt og Odense, og det samme en tur igen den anden vej, så opleves turen rigtig lang!

Selvom Sønderborgmotorvejen har gjort Als mere tilgængelig, så er det stadig en hæmsko for Alsingerne at ligge til sidst. Jeg tror Als oplever begrænsninger i en mulig vækst, alene fordi man ikke kan komme videre.

Artiklen fortsætter under annoncen

En broforbindelse mellem Fynshav og Bøjden eller Faaborg på Fyn, vil ikke kun give et løft til Als og Sydfyn, men også lette trafikken der ellers må køre omvejen over Lillebælt, hvis man skal rejse mellem de to landsdele. Det vil gavne de mange der bruger timevis på vejene hver dag, og det vil styrke samfundsøkonomien at så mange ikke oplever forsinkelser, at håndværkere ikke sidder i kø og ikke mindst vil det højne trafiksikkerheden, for statestikkerne viser at tæt trafik og køkørsel giver flere uheld.

Artiklen fortsætter under annoncen

Al erfaring viser at øget mobilitet giver øget vækst.

Jeg er sikker på en broforbindelse fra Als til Sydfyn vil gavne begge landsdele, med tilgang af erhverv og arbejdspladser, transit mellem landsdele og ikke mindst tilflytning til gavn for de små og mellemstore oplandsbyer.

Jeg er fortaler for en bro mellem Als og Fyn!

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 112, Sønderborg

Politiet gjorde noget ved kørslen i gågaden

28. juli 2021 112

Tirsdag eftermiddag fra klokken 13:15 og to timer frem var politiet i gågaden i Sønderborg og deres ‘tryghedsskabende indsats’ havde fokus på cyklister og andre kørende, som ikke ser noget forkert i at køre i en gågade. “Der er bøder på vej til fem cyklister, fire elløbehjuls-brugere og en enkelt person, som kørte knallert”, siger […]

Læs mere...