DF vil hurtigst muligt have lukket grænsen helt

16. marts 2016 Politik

Dansk Folkeparti vil inden påske fremsætte et beslutningsforslag, der skal pålægge regeringen hurtigst muligt at iværksætte en total, dansk grænselukning, som skal afskære alle asylansøgere, der er rejst igennem et sikkert land såsom Tyskland, fra at søge asyl i Danmark. Det skriver Berlingske. Artiklen fortsætter under annoncen

dk/wp-content/uploads/2013/08/grænse.jpg” alt=”grænse” width=”185″ height=”73″ />

Partiet henviser til, at der befinder sig op imod 400.000 flygtninge og migranter i Tyskland, som ikke er registreret.

“Vi kunne godt sætte os ned og afvente situationen, men der er brug for handling. Vi er utålmodige og mener, at vi skal have det her system på plads, før foråret kommer. Det er en nødvendig stramning og et udtryk for rettidig omhu”,« siger Kristian Thulesen Dahl til Berlingske.

I forrige uge konfronterede DF-formanden statsminister Lars Løkke Rasmussen med tankerne om en egentlig grænsegrænselukning, der afviser asylansøgere og sender dem tilbage til Tyskland. Det skete under spørgetiden i folketingssalen. Her ville Løkke »bestemt ikke udelukke« ideen, men han gjorde det klart, at det i hans øjne skulle ske som led i »samlet løsning« på europæisk plan – og altså ikke ved dansk enegang »ud af det blå«.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk