DFM – de uvildige forsikringsmæglere – er vendt tilbage til Sønderborg

15. august 2022 Erhverv
Adm, direktør Steffan Steger. Foto: Ole Kæhler
Adm, direktør Steffan Steger. Foto: Ole Kæhler

Mens mange andre var på ferie, så så brugte de uvildige forsikringsmæglere, DFM, en del af juli måned på at flytte fra Gråsten til Ulkebøldam i Sønderborg.

“Vi har været i Gråsten en årrække og nu bor vi i den bygning, som tidligere husede Sønderjysk Forsikring. Før årene i Gråsten havde vi lokaler i det tidligere Møller og Co”, siger administrerende direktør Steffan Steger til SønderborgNYT. Han fortæller, at DFM nu er 10 år.

Flytningen til de nye rammer og fødselsdagen markeres med Åbent Hus på torsdag mellem klokken 10 og 14, hvor der er ringridere på grillen, velskænket øl og kolde vand – og selvfølgelig kaffe og lidt sødt.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Her er virksomheder meget velkomne til at komme og hilse på os – og få en lille rundvisning”, siger Steffan Steger.

DFM har 75 medarbejdere og de 30 sidder på Ulkebøldam – mens de øvrige er placeret rundt omring i landet og kører rundt til kunderne.

Steffan Steger fortæller, at DFM ikke sælger forsikringer, men rådgiver forretninger, virksomheder, landbrug og andre, så de bliver forsikret, som de skal og til den rigtige pris.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...