DGI-foreninger kan blive en del af Aktiv Sommerferie

Ungdomsskolen forbereder Aktiv Sommerferie. Arkivfoto: Ole Kæhler
Ungdomsskolen forbereder Aktiv Sommerferie. Arkivfoto: Ole Kæhler
13. april 2024 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Som noget nyt og helt ekstraordinært har Sønderborg Ungdomsskole indgået et samarbejde med DGI-Sønderjylland, som giver idrætsforeninger og foreninger, der er medlem af DGI mulighed for at få penge til egen forening øremærket til et trivselstiltag i år – efter at foreningen har deltaget som aktivitetsudbyder i Aktiv Sommerferie i 2024.

Så hvis du er en idrætsforening, har du mulighed for at få penge til et trivselstiltag i din forening, hvis du deltager i Aktiv Sommerferie i år. Det kunne være, fællesspisning for hele familien, åben træning eller kom-og-prøv-arrangementer, skriver Ungdomsskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hensigten med samarbejdet er at yde støtte til rekrutteringen og fastholdelsen af ungdommen i foreningslivet sådan at trivslen og glæden underbygges i foreningerne.

Ansøgning om beløbet, gøres blot ved at kontakte Sønderborg Ungdomsskole på følgende mail [email protected] og beskrive hvilken idrætsforening, I er samt, hvor stort et beløb, I ansøger om og til hvad, I ønsker at beløbet skal bruges til. Ungdomsskolen sender ansøgningerne videre til DGI, der behandler ansøgningerne. Den samlede pulje lyder på 70.000 kr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skynd jer at få tilmeldt jeres forening, så I kan være med til at give Sønderborg kommunes børn og unge en fantastisk sommeroplevelse og måske få nye medlemmer i jeres forening, skriver Ungdomsskolen..

Sidste tilmelding til Aktiv Sommerferie for foreninger er den 10. maj. Elevtilmelding starter 4. juni kl. 8.00.

Tilmeldingsskema for foreninger til Aktiv Sommerferie kan rekvireres på [email protected]

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...