DHL-Stafetten i Sønderjylland for første gang

19. august 2015 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Titusindvis af løbere fra både ind- og udland samles til den 34. udgave af Danmarks største stafetløb – og så er det første gang, at DHL Stafetten finder i Sønderjylland. Stafetten er onsdag i den kommende uge, hvor flere end 3.800 løbere forventes klar til start på Dyreskuepladsen i Aabenraa. DHL Stafetten markerer dermed endnu en milepæl, som en af verdens største motionsbegivenheder.løb

Artiklen fortsætter under annoncen

I august løber flere end 200.000 løbere landet over DHL Stafetten. Løberne tilbagelægger samlet set en tur rundt om jorden – 25 gange! Og der bliver forbrændt kalorier til den helt store guldmedalje, ca. 61.000.000 af slagsen, eller rundt regnet det samme som 260.000 marsbarer.

“Vi er rigtig glade for, at vi i år har Sønderjylland med. Det er en vigtig milepæl. Vi kan nu for første gang sige, at vi dækker hele Danmark. Og det tegner til at blive en stor succes. Vi er stolte over, at DHL Stafetten kan samle så mange mennesker. Selvom løbet har over 34 år på bagen, så er det jo nyt her i Sønderjylland.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Siger Ole Mørk, der er Managing Director, DHL Freight Danmark, i en pressemeddelelse.

“Det er et flot arrangement og jeg ved, at rigtigt mange Sønderborg skal med. Løbet er i Aabenraa, men alt godt i Sønderjylland er et eller andet sted også godt for Sønderborg”, siger direktøren for Sønderborg Vækstråd, Ole Daugbjerg, til SønderborgNYT.

25. april 2024 112, Sønderborg

Brand i grillbaren Hos Jesper

25. april 2024 112

Onsdag aften ved 23-tiden var der brand i grillbaren Hos Jesper tæt ved Rutebilstationen. “Der var nogle unge gutter, som havde ringet til mig og sagt, at det røg fra grillbaren, så jeg skyndte mig herhen”, siger Jesper Sørensen til SønderborgNYT. Da han åbnede døren væltede røgen ud og han skyndte sig at lukke igen […]

Læs mere...