Den 15. juni overtog Dining by Kretzmann lokalerne efter Keller og Co på Perlegade i Sønderborg og den 6. juli blev dørene åbnet og nu byder Dining by Kretzmann på tre ugers spiseoplevelser, som kan tilpasses efter ønske. Hvis du har lyst til at prøve de dygtige kokkes lækre retter, så kan det være en rigtig god idé at finde et bord i restaurantens baggård.
“Vores plan er at lave eventcatering, hvor vi byder på tre, forretter, tre hovedretter og tre desserter og vi vil hele tiden forny os, så vores kunder får en oplevelse, hver gang de handler med os”, siger kokken Alexander Kretzmann, som ejer stedet sammen med to andre kokke og en økonom.
Tanken er også, der skal gæster indenfor.
“Vi har et mindre lokale, hvor der kan holdes selskaber og så har vi en pragtfuld, rustik baggård, som vi vil have shinet op. Der kan holdes nogle rigtig gode arrangementer, hvor rammen i sig selv også er en oplevelse”, siger Alexander Kretzmann til SønderborgNYT.
Arrangementerne kan være gastro-aftener, streetfood, ja hvad som helst, der har med mad at gøre.
Udover ejerne skal i kokketøjet, så har Dining by Kretzmann ansat endnu en kok og ni tjenere.