Dining by Kretzmann er poppet op på Perlegade

13. juli 2022 Erhverv

Den 15. juni overtog Dining by Kretzmann lokalerne efter Keller og Co på Perlegade i Sønderborg og den 6. juli blev dørene åbnet og nu byder Dining by Kretzmann på tre ugers spiseoplevelser, som kan tilpasses efter ønske. Hvis du har lyst til at prøve de dygtige kokkes lækre retter, så kan det være en rigtig god idé at finde et bord i restaurantens baggård.

“Vores plan er at lave eventcatering, hvor vi byder på tre, forretter, tre hovedretter og tre desserter og vi vil hele tiden forny os, så vores kunder får en oplevelse, hver gang de handler med os”, siger kokken Alexander Kretzmann, som ejer stedet sammen med to andre kokke og en økonom.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tanken er også, der skal gæster indenfor.

“Vi har et mindre lokale, hvor der kan holdes selskaber og så har vi en pragtfuld, rustik baggård, som vi vil have shinet op. Der kan holdes nogle rigtig gode arrangementer, hvor rammen i sig selv også er en oplevelse”, siger Alexander Kretzmann til SønderborgNYT.

Arrangementerne kan være gastro-aftener, streetfood, ja hvad som helst, der har med mad at gøre.

Udover ejerne skal i kokketøjet, så har Dining by Kretzmann ansat endnu en kok og ni tjenere.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Prøv om du kan klar en vagt anno 1864 i skansen

4. februar 2023 Kultur

Prøv om du kan holde til en vinterdag i krigen 1864, hvor kulden bider, og dine fødder er våde. Dine fingre er iskolde, men geværet kan ikke lades med luffer på. Vandet i din feltflaske er frosset, og den sidste rest brændevin er drukket. Tilbage i mandskabsbarakken er der godt og varmt, men at forlade […]

Læs mere...