Direktør Brian Beck Jessen fra Syd Elektro fylder rundt på mandag

Brian Beck Jessen - tæt på 50 år. Privat foto
Brian Beck Jessen - tæt på 50 år. Privat foto
15. september 2022 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Direktør Brian Beck Jessen fra Syd Elektro kan fejre sin 50 års-fødselsdag på mandag.

Han startede sin karriere i 1990 som værktøjsmagerlærling. I 2000 år skiftede Brian Beck Jessen til LMT Transmission A/S, hvor han arbejdede i syv år – de sidste to år som værkfører. LMT fusionerede i 2007 med et søsterselskab, og af strategiske årsager blev servicedelen decentraliseret.

I 2009 slog Brian Beck Jessen og hans tidligere kollega, Kenneth Møller, sig sammen i et nystartet firma – Syd Elektro ApS – for at overtage servicedelen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Brian Beck Jessen har med sit åbne sind, ihærdighed, slid og fokus medvirket til, at Syd Elektro er gået fra at være et lille traditionelt servicefirma med tre ansatte til en sund og digitaliseret service- og handelsvirksomhed med 14 dygtige medarbejdere. Vokseværk har gjort, at firmaet af flere gange er flyttet for nu at ligge på Kirkevej i Ulkebøl.

Fødselaren brænder for at finde den bedste og mest lønsomme løsning til kunden. Brian Beck Jessens store erfaring, seriøse tilgang – og hans lune og skæve smil, har bidraget til, at Syd Elektro i dag har en stor trofast kundekreds i hele landet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Privat bor Brian i Broballe sammen med sin hustru Karina og deres tvillinger Freja og Daniel på 13 år.