Direktør Paul Erik Skjøth bliver 60 år

11. marts 2022 Samfund
Paul Erik Skjøth, Polle, fylder 60 år. Privat foto
Paul Erik Skjøth, Polle, fylder 60 år. Privat foto

I morgen, lørdag, fylder direktør for P.E. Stål & Montage, Paul Erik Skjøth, 60 år.

Polle, som fødselaren udelukkende kaldes i daglig tale, driver P.E. Stål & Montage på Sydals med stor succes og er dobbelt gazellevinder med sin jern og metal-virksomhed, der er specialiseret i produktion af industrisnegle, jern- og stålkonstruktion og montageløsninger til særligt fødevare- og forsyningssektoren.

Polle er født i Kabdrup mellem Christiansfeld og Haderslev og er tidligere målmand på højt niveau i forskellige sydjyske fodboldklubber som Haderslev FK og Aabenraa Boldklub og sluttede karrieren som en del af SUB Sønderborgs førstehold, først som spiller, senere på sidelinjen som en medlevende træner. Paul Erik Skjøth har i mange år været bosat i Sønderborg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nu 60-årige fodboldfan og entusiast startede sin erhvervskarriere som lærling i virksomheden Bema i Haderslev, hvor han lærte håndværket fra bunden og blev kendt som en sublim håndværker og svejser med sans for kreative og tekniske løsninger. Siden arbejdede han i en periode i Århus efter en tid i militæret, hvorefter han kom tilbage til Bema. Her avancerede han til værkfører og blev medejer af virksomheden.

I 2011 startede han virksomheden Greensteel, som han gik ud af i 2013, hvor han stiftede han P.E. Stål & Montage, som han på sin helt egen facon har drevet succesfuldt siden med en bred kundekreds i Danmark og Norge især. Han er blevet udmærket for sit arbejde med bl.a. to gazellepriser fra Erhvervsmagasinet Børsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

P.E. Stål & Montage har til huse i industrikvarteret på Sydals, hvor Polle beskæftiger seks medarbejdere plus freelancere, der leverer service og svejsearbejde i høj kvalitet til hele det skandinaviske område.

Fødselsdagen fejres i private rammer, hvor den 60-årige vil en nyde hyggelig kom-sammen med sine tre snart voksne piger, den øvrige familie og gode venner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...