Direktøren for Singularity går med i stærk Cross Border Esport styregruppe

18. april 2017 Kultur

Atle Stehouwer, direktør for Singularity og velanset i esportsmiløjet har valgt at blive en del af Cross Border Esports styregruppe.

”At Atle vælger at tage aktiv del i Cross Border Esport, viser at DNAet og konceptet, der laves i vores organisation, er fremtiden for esporten”, siger Thomas Bjørn-Lüthi, styregruppeformand Cross Border Esport.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Atle er velanerkendt i esports kredse, og er en kæmpe kapacitet for Cross Border Esport”, siger han i en pressemeddelelse.

Atle Stehouwer og Thomas Bjørn-Lüthi skal arbejde samme om epsorten i grænseregionen.

Atle Stehouwer’s viden, erfaring og netværk i esports miljøet styrker Cross Borders Esports nationale og internationale position. Som direktør i Team Singularity (Århus), rangeret som Danmarks 5. bedste hold og sølvmedlajevindere, til de netop afholdte Danmarksmesterskaber, samt mange års erfaring info opbygning og gennemførelse af events, går Atle til arbejdet med forhåbningen om, at Cross Border Esport kan bidrage til udvikling og grundfæstelse af esporten.

”Det Cross Border Esport gør har mange i esports miløjet drømt om længe, men ikke formået at organiserer”, forklarer Alte Stehouwer, nytilkommende styregruppemedlem Cross Border Esport.

” Fokus på bredden og talentudvikling har altid været fokus i Singularity. Jeg er stolt over at blive en del af Cross Border Esport og vil gøre mit for at bidrage til udviklingen”.

Cross Border Esport er en paraplyorganisation, som har til formål at udvikle og grundfæste esport i Sønderjylland og grænseregionen. Det gøres bl.a. ved at opbygge og afholde Danmarks næste international esports event i Sønderborg den 2. weekend i september.

”I Cross Border Esport arbejder vi over grænser. Det er både over kommune-, lande- og kulturgrænser. Det er vigtigt at vi bidrager til udvikling i hele regionen”, forklarer Thomas Bjørn-Lüthi

Med tilgangen af Atle Stehouwer består Cross Border Esport af fire stærke styregruppemedlemmer.

Styregruppemedlem Ken Kunz, indehaver af Gidion IT.

Styregruppemedlem Kenan Hansen, indehaver af Nova Data.

Styregruppemedlem Atle Stehouwer, direktør Team Singularity.

Styregruppeformand Thomas Bjørn-Lüthi, indehaver 5th. element.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk