Dit kryds kan lande i et helt andet parti undervejs i perioden

5. november 2013 Politik

I det syd- og sønderjyske har fjorten byrådsmedlemmer skiftet det parti eller den liste ud, som de blev valgt på i 2009.

De er blandt andet “hoppet” fra Venstre til løsgænger, fra SF til Socialdemokratiet, fra lokalliste til Det Konservative Folkeparti.

Kun i Haderslev er politikerne blevet hos de lister, hvor de blev valgt.

Den politiker, du stemmer på, kan sagtens give dit kryds en anden farve i valgperioden.

Den politiker, du stemmer på, kan sagtens give dit kryds en anden farve i valgperioden.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Sønderborg flyttede den enlige konservative, Jesper Rosanes, til Venstre. Fælleslisten har mistet Anita Kjøng-Rasmussen og Karen Damm, der nu er løsgængere. Anita Kjøng-Rasmussen genopstiller ikke, Karen Damm har lavet sin egen liste, Alssundlisten, til dette valg.

Ifølge dr.syd ser de politikere, der forlader deres partier ikke et skift som et problem, fordi det i kommunalpolitik handler mere om personer end om partier.

I Tønder skiftede et medlem først fra DF til Liberal Alliance, så til løsgænger og senere afgjorde Valgbarhedsnævnet, at medlemmet var uværdig til at sidde i byrådet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Uddannelse, Sønderborg

5a fra Dybbøl-Skolen er med i Lego Challenge- OL i børnehøjde

10. maj 2021 Uddannelse

5a fra Dybbøl-Skolen er tilmeldt Lego Challenge ’OL i børnehøjde’ og konkurrencen går ud på, at eleverne skal bygge noget med legoklodser, som har med Olympiske lege at gøre. Eleverne har sammen med klasselærer Marlene Strüssmann og Dusko Milovic som natur/teknologi lærer, har valgt at klassen bygger OL-byen med tilhørende sportsfaciliteter. ”I den forbindelse var […]

Læs mere...