Diva-jazz på Kislings lørdag aften

27. august 2016 Sundeved

Når det er muligt at sidde og hygge sig i gårdhaven på Kislings i Perlegade i Sønderborg, mens man nipper til et glas vin og har Raasted Lund Quartet og Malene Mortensen til at fylde ørerne med virkelig god jazz, så kan det være svært at ønske mere.

“Christian Lund er jo fra Sønderborg, så der er ligesom en kobling hertil. Og så har de jo spillet her i byen for år tilbage, da jeg havde Kafferiet”, siger Michael Kisling til SønderborgNYT.

Michael Kisling og Christian Lund snakkede om en koncert på Kislings i efteråret og lørdag aften kunne tres gæster nyde den.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg synes, det er supergodt med så fantastisk musik og Malene Mortensen er jo en diva. Det er der slet ingen tvivl om”, siger Michael Kisling.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...