Djøf: Vi ser positivt på udflytning af statslige arbejdspladser

4. august 2015 Erhverv

Fagforbundet Djøf, der organiserer jurister og økonomer, ser positivt udflytning af statslige arbejdspladser, så der kan skabes vækst og arbejdspladser over hele landet.by16

Det siger Lars Qvistgaard, formand for Djøf Offentlig med 20.000 medlemmer.

“Det er alene en politisk beslutning. Men eventuelle udflytninger bør være funderet i solide faglige og økonomiske overvejelser. Det handler også om at fastholde den viden, som institutionerne har opbygget”, siger han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Regeringen har varslet en plan for udflytning af statslige arbejdspladser inden oktober. Og står det til Dansk Folkeparti, skal der meget snart pakkes flyttekasser i mange tusind hjem hos de ansatte i statslige styrelser i hovedstadsområdet.

DF har 12 kikkerten:

Vejdirektoratet, Naturstyrelsen, Geodatastyrelsen, Energistyrelsen, NaturErhvervstyrelsen, Banedanmark, Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), Søfartsstyrelsen, Miljøstyrelsen, Kulturstyrelsen, Styrelsen for Videregående Uddannelser og VisitDenmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er vigtigt, at vi lægger pres på, for det haster med at få bredt de job ud, som der trods alt er”, siger DF’s politiske ordfører, Peter Skaarup, til TV2.

 

Djøf opfordrer til, at udflytning af stats-arbejdspladser ledsages af en målrettet strategi for at sikre dynamik og udvikling i landsdelene udenfor de store byområder.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. juni 2021 112, Sønderborg

Her er stilladset hvor en mand faldt igennem

14. juni 2021 112

På billedet ser man hullet i stilladset, som en mand mandag morgen faldt igennem. Stilladset står på den tidligere JF-grund ved Vølundsgade i Sønderborg. “Længere nede på stilladset sidder længebjælken, som er med til at sikre, at stilladset ikke rykker sig – og havde det rykket sig, så ville ikke blot en enkelt, men flere […]

Læs mere...