DMI: Varsel om skybrud og kraftig torden mellem 16 og 21

21. maj 2016 Sundeved

Sønderjyder, fynboer og langelændere risikerer søndag, at der kan komme store mængder regn, som potentielt kan give oversvømmelser af kældre, viadukter og andre lavtliggende områder.regn

DMI har lørdag udsendt et varsel om risiko for skybryd og kraftig torden søndag mellem klokken 16 og 21.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Der kan komme ret store mængder regn i løbet af eftermiddagen og aftenen i disse områder i forbindelse med den varme luft, der kommer op over landet søndag”, siger meteorolog Dan Nilsvall til DR.

“Sandsynligheden er ret stor, og det er vigtigt at være forberedt. Derfor udsender vi et risikovarsel nu, fordi det kan give lokale trafikproblemer og så videre”, siger han.

Varslet gælder for Fyn, Langeland, Sønderjylland, Billund, Trekant-området, Vejen og Hedensted.

Den kraftige regn vil være ledsaget visse steder af torden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se mere HER

Klokken 8:55 skriver DMI i den regionale vejrudsigt: Lidt eller nogen sol, men i løbet af dagen måske lidt regn hist og her. Temp. mellem 15 og 20 grader og let til jævn vind fra syd og sydvest. I aften og i nat bliver ret skyet og holder det mest tørt. Temp. ned omkring 12 grader, og vinden frisker og bliver let til frisk omkring syd, senere fra sydøst.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...