Dobbelt ministerbesøg til Venstre

16. november 2017 KV2017

Torsdag er der dobbelt ministerbesøg i Sønderborg, når Søren Pind og Inger Støjberg er på besøg.

“Jeg er rigtig glad for den store opbakning der fra ministerholdet til Venstre i Sønderborg. Der er stor interesse for vores område og jeg glæder mig til både at besøge uddannelsesinstitutioner og virksomheder, med Inger Støjberg og Søren Pind”, siger Peter Hansen i en pressemeddelelse forud for besøgene.

Artiklen fortsætter under annoncen

Første besøg er på Alsion, hvor Søren Pind sammen med Peter Hansen og det lokale Venstres Ellen Trane Nørby, der er sundhedsminister, mødes med Syddansk Universitets rektor og de lokale ledere på campus Sønderborg.

På dagsordenen er bl.a. Center for Industriel Elektronik og behovet for at kunne udbyde de rette uddannelser, herunder også på engelsk, for at centeret kan blive en succes.

Erhvervsakademi Sydvest som også bor på Alsion besøges også, inden turen går videre til Lodam, der er en af mange virksomheder i Sønderborg området, der skal aftage studerende fra de nye ingeniøruddannelser på Alsion.

“Det er altafgørende for Sønderborgs virksomheder at de kan få den nødvendige arbejdskraft. Jeg håber at besøget vil bidrage til, at det nye center for industriel elektronik få mulighed for at udbyde lige netop de uddannelser de har behov for”, siger Peter Hansen.

Gågade og teglværksbesøg

Efter besøget mødes Søren Pind, Peter Hansen og Ellen Trane Nørby med Inger Støjberg foran Borgen.

Herfra går de fire Venstrefolk til Rønhave plads, hvor Søren Pinds besøg i Sønderborg slutter.

Peter Hansen tager sammen med Inger Støjberg videre til Bachmanns teglværk i Nybøl, hvor de sammen skal møde en af de flygtninge som er kommet i arbejde på teglværket.

Venstre er – efter torsdag – oppe på hele fem ministerbsøg under valgkampen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk