Dobbeltsporet cykelsti mellem Nybøl og Broager lagt i støbeskeen

9. september 2021 Broager
Arkivfoto
Arkivfoto

En ny, dobbeltrettet cykelsti mellem Nybøl og Broager er nu i støbeskeen. Teknik- og Miljøudvalget har godkendt et forslag, der placerer en dobbeltrettet cykelsti øst for Nybøl Landevej. Der inviteres til borgermøde om forslaget i oktober, og hvis alt går efter planen, kan cyklisterne trampe af sted stien op til jul næste år.

Teknik- og Miljøudvalget har netop godkendt et forslag, der peger på en placering af stien på østsiden af Nybøl Landevej. Stien foreslås adskilt fra landevejen med en mindst tre meter bred rabat, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stiforslaget er ledsaget af en tidsplan, der forudser et borgermøde i oktober, forhandling med lodsejerne til foråret, at arbejdet går i gang til august næste år og er færdigt op til jul næste år.

”Vi vil gerne have mange flere til at cykle, både for deres egen sundheds skyld og for klimaets skyld. Hvis vi skal have succes med at få børn til at cykle i skole, mange flere til at cykle på arbejde og med at få mange flere cykelturister, så skal vi stille gode, trafiksikre cykelstier til rådighed. Derfor er jeg rigtig glad for vi nu snart går i gang mellem Broager og Nybøl”, siger Aase Nyegaard, formand for Teknik- og Miljøudvalget.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. juni 2023 112, Sønderborg

Det er tørt i haverne – vær forsigtig med havegrillen og ukrudtsbrænderen

2. juni 2023 112

Lige nu er det meget tørt i haverne og det øger risikoen for brand. “Man skal være opmærksom på risikoen for brand. Der skal udvises stor forsigtighed med al åben ild ude i det fri, engangsgrill, bål eller varme maskiner”, siger beredskabsinspektør Henrik Jacobsen fra Beredskab Sønderborg. Risikoen for at en brand spreder sig er […]

Læs mere...