Donér et ekstra indkøb til KGGO der samler julehjælp ind

8. november 2018 Gråsten

Fredag den 30. november fra kl. 12 – 17 og lørdag den 1. december fra kl. 10 – 16 vil du kunne møde frivillige fra KGGO, når de står sammen med lokale kendisser ved SuperBrugsen i Ulsnæscentret.

Det giver dig muligheden for at gøre lidt for, at andre også får en god juleaften.

De frivillige står nemlig med en indkøbsvogn og tanken er, at du køber lidt ekstra, når du er inde og handle. De ekstra ting donerer du ved at lægge det i den indkøbsvogn, som de frivillige står med.

Artiklen fortsætter under annoncen

KGGO donerer alle de indsamlede varer til Gråsten-Adsbøl Sogns Menighedsråd, der fordeler dem til de familier, der har søgt julehjælp.

”Køl- og frostvarer bytter SuperBrugsen ud med en ’tilgodeseddel’, så menighedsrådet får udleveret friske varer”, siger KGGO-formand Svend Schütt.

”Ved at købe ekstra rødkål, risengryn, mandler, kirsebærsovs, småkager eller noget helt andet og så lægge det i KGGOs kurv, så går man hjem med den glade fornemmelse, som det giver, når man ved, at man har hjulpet andre til at få en bedre jul”, siger Svend Schütt.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...