Dørene til borgerklinikkerne i Ulsnæscentret er åbne

19. marts 2019 Gråsten

Nu er dørene slået op til Sønderborg Kommunes nye borgerklinikker, som har adresse i Sundhedshuset i Ulsnæs-Centret i Gråsten. Borgerklinikkerne har lang åbningstid på alle hverdage og kan benyttes af borgere, som har brug for sygepleje.

”Vi oplever, at borgerne er glade for klinikkerne. De oplever, at det giver dem større handlefrihed, at de kan opsøge borgerklinikken. Ældre og andre borgere, som for eksempel efter en indlæggelse skal tilses af en sygeplejerske, foretrækker ofte at få en tid i en klinik, så de også kan klare andre ærinder, når de alligevel er afsted. I klinikken møder de ofte den samme sygeplejerske – det foretrækker mange også”, siger hjemme- og sygeplejechef Charlotte Gjørup i en pressemeddelelse.

”Det handler om værdighed og om at kunne bestemme selv. Vi er glade for, at vi med tilbuddet om Borgerklinikker kan bidrage til den tendens”, siger Charlotte Gjørup.

Sygeplejerskerne i Borgerklinikkerne træffes kl. 7-17 mandag til torsdag og kl. 7-15 om fredagen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...