Dørene til borgerklinikkerne i Ulsnæscentret er åbne

19. marts 2019 Gråsten

Nu er dørene slået op til Sønderborg Kommunes nye borgerklinikker, som har adresse i Sundhedshuset i Ulsnæs-Centret i Gråsten. Borgerklinikkerne har lang åbningstid på alle hverdage og kan benyttes af borgere, som har brug for sygepleje.

”Vi oplever, at borgerne er glade for klinikkerne. De oplever, at det giver dem større handlefrihed, at de kan opsøge borgerklinikken. Ældre og andre borgere, som for eksempel efter en indlæggelse skal tilses af en sygeplejerske, foretrækker ofte at få en tid i en klinik, så de også kan klare andre ærinder, når de alligevel er afsted. I klinikken møder de ofte den samme sygeplejerske – det foretrækker mange også”, siger hjemme- og sygeplejechef Charlotte Gjørup i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det handler om værdighed og om at kunne bestemme selv. Vi er glade for, at vi med tilbuddet om Borgerklinikker kan bidrage til den tendens”, siger Charlotte Gjørup.

Sygeplejerskerne i Borgerklinikkerne træffes kl. 7-17 mandag til torsdag og kl. 7-15 om fredagen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Gråsten, Samfund

Klimadebat med klimaekspert Jesper Theilgaard i Ahlmannsparken

28. november 2021 Gråsten

Hvad er der sket, siden den sidste klimadebat i Sønderborg for to år siden? Hvor meget er klima-situationen forværret? Hvilke tiltag er der taget i henholdsvis Danmark og EU og hvilke tiltag er planlagt for de kommende år? Gør vi nok for at bekæmpe den globale temperaturstigning? Disse spørgsmål kommer igen til debat, når klimaekspert […]

Læs mere...