Doris Kristensen er startet som complianceansvarlig i Broager Sparekasse

1. november 2019 Broager

Med mange års erfaring i branchen skal Doris Kristensen være ansvarlig for, at sparekassen overholder og opfylder de utallige krav og anbefalinger, der er i finansverdenen.

“Det er spændende at arbejde og fordybe sig i compliance. Jeg har arbejdet med utrolig mange områder i bankverdenen, men nu er jeg startet på et nyt spor, fortæller Doris Kristensen ien pressemeddelelse og fortsætter:

“Jeg synes det er spændende med en specialiststilling, hvor man kan fordybe sig i noget, og det får jeg i den grad mulighed for som complianceansvarlig i sparekassen.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Sparekassen er lille og hurtig

Doris Kristensen har tidligere arbejdet i store pengeinstitutter, så skiftet til et lille sted som Broager Sparekasse kan mærkes på flere måder.

“Jeg har især oplevet, hvor hurtigt man kan få nye tiltag eller ideer igennem. Der er ikke så mange personer eller afdelinger, der skal ind over, så man bliver hørt og der er hurtig proces. Det er fedt” lyder det fra Doris Kristensen.

Fra lokalområdet

Privat bor Doris Kristensen lidt uden for Vojens, hvor sparekassen netop har åbnet en ny filial.  Broager Sparekasse har nu filialer i Sønderborg Kommune, Aabenraa Kommune og Haderslev Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er godt for Vojens, og der bliver snakket om det, så det er dejligt at blive en del af noget, der tror på Vojens”, fortæller Doris Kristensen.

Doris Kristensen er en aktiv del af foreningslivet i og omkring Vojens, og spiller blandt andet håndbold i Skrydstrup og cykler med cykleklubben om sommeren. Byens sport, ishockey, følger hun – som mange andre Vojens-borgere – også med i.

Doris Kristensen kommer til dagligt til at sidde i filialen på Storegade i Broager.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. november 2021 Samfund, Sønderborg

Borgerblikket – nu kan du følge dine Jobcentersager

29. november 2021 Samfund

For et år siden har kommunerne givet borgerne adgang til egne data på otte udvalgte sagsområder i det tilbud, der hedder Borgerblikket. Nu skydes anden etape i gang så man som borger nemt og hurtigt kan se udvalgte data om sine sager og indsatser på borger.dk. Anden etape går i luften den 1. december og […]

Læs mere...