DR Pigekoret synger på Sønderborg Slot i august

5. juli 2013 Kultur

Hele Danmarks sanglærker synger danske sommersange på Sønderborg Slot 7. august. Med sig bringer de deres nye dirigent, Phillip Faber.

De spreder glæde, hvor end tonerne glider ud af deres munde, DR’s PigeKoret.  7. august afbryder koret sin træningslejr på Engelsholm Højskole for at synge danske sommersange i Riddersalen på Sønderborg Slot.

Sønderborg er dermed en af sæsonens allerførste koncerter for PigeKoret. På programmet står i hvert fald Carl Nielsen og Poul Schierbeck foruden nye klassikere af komponister som Matti Borg, Michael Bojesen og korets spritnye dirigent Phillip Faber.download

Artiklen fortsætter under annoncen

Koncerten foregår i Riddersalen på Sønderborg Slot 7. august klokken 19.30.  Billetterne koster 150 kroner inkl. gebyr og kan erhverves på www.sonderborgbilletten.dk eller på Sønderborg Turistkontor.

Piger med tradition

DR PigeKoret har eksisteret i mere end 70 år og drivkraften bag korets succes har altid været glæden ved sangen i alle dens former og begejstringen over at kunne dele den med andre.

Koret har siden sin opstart i 1938 været synonym med den rene nordiske korklang, og koret er kendt i størstedelen af den danske befolkning for sin sang inden middagsradioavisen og på traditionsrige aftener som nytårsaften.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. juni 2021 Politik, Sønderborg

Vores Sønderborg, SKAAL og Heidi’s Bierbar søger støtte til musikdag

23. juni 2021 Politik

Sønderborg Kommune har den 15. juni modtaget en ansøgning fra Vores Sønderborg, Radio Globus, SKAAL, Heidi’s Bierbar med flere. Der ansøges om 125-150.000 kr. til at holde et musikalsk arrangement på Rådhustorvet i Sønderborg lørdag den 11. september klokken 10-24, dagen inden Royal Run. Pengene skal gå til booking af lokale og kendte bands, der […]

Læs mere...