Drab i Aabenraa: 33-årige Hamid Farid Mohammed efterlyses

31. oktober 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Den 33-årige Hamid Farid Mohammed er nu efterlyst i Danmark og  resten af verden i forbindelse med det tredobbelte drab på hans hustru og to døtre på syv og ni år. De tre blev søndag aften fundet dræbt og lagt i en fryser i deres lejlighed i Aabenraa.

Det er ikke lykkedes politiet at finde den 33-årige syrer, men der er nu et mistankegrundlag, der siger, at han kan have haft noget med drabene at gøre, skriver politiet i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Derfor har Syd- og Sønderjyllands Politi i et grundlovsforhør in absentia fået en dommerkendelse i retten i Sønderborg på fængsling af den 33-årig og dermed også mulighed for at efterlyse ham internationalt.

Der skal gennemføres ligsyn og senere obduktion af de tre dræbte.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Stor konference i Sønderborg flyttes til oktober

14. april 2021 Erhverv

Corona-pandemien får endnu engang arrangørerne af ’Impact The Future’ til at udskyde konferencen i Sønderborg til oktober måned, som ellers var planlagt til at finde sted i juni måned. Arrangørerne oplyser i en mail, at udskydelsen skyldes usikkerhed omkring afholdelse af større events, hvor deltagere skal mødes fysisk og oplyser samtidig, at hvis Corona-situationen fortsat […]

Læs mere...