Drift og Beredskab indvies – kom og se stedet

Drift og Beredskab. Pressefoto
Drift og Beredskab. Pressefoto
19. april 2024 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

I sommeren 2023 flyttede de første kommunale afdelinger ind i Sønderborg Kommunes nye center, Drift og Beredskab Sønderborg. Alle afdelinger med i alt 450 mand er nu flyttet ind, og kommunen inviterer derfor til officiel indvielse tirsdag den 30. april klokken 14-18 på Ingolf Nielsens Vej.

Der er taler kl. 14-15 i brandstationens garage, herefter vil der være muligheder for at for se husets forskellige afdelinger.

Tag familien med og oplev demonstration af maskiner og udstyr i entreprenørafdeling og beredskab.Man kan også besøge stande fra hver afdeling, hvor man kan høre om de opgaver, der bliver løst, skriver Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Formålet med det nye center er at optimere driften og opnå synergier mellem afdelingerne. Det kan blandt andet være indenfor administrative opgaver, fælles indkøb og bedre udnyttelse af maskiner. Huset består af afdelingerne Bygningsdrift, Drift og Service, Beredskab Sønderborg og Entreprenørafdelingen.

I alt er der 20 underafdelinger, der løser opgaver som vagtopgaver, beredskab, entreprenøropgaver, bygningsdrift, rengøring, kantine, flådestyring, hjælpemiddeldepot, hurtig hjælpemiddelservice, samt havne- og færgedrift.

27. maj 2024 Erhverv, Sydals

Generalforsamling: SONFOR fortalte om milliardinvestering og honorarstigning

27. maj 2024 Erhverv

Der var flere emner på bordet til SONFORs generalforsamling i BC Syds lokaler i Mommark og generalforsamlingen var for første gang nogensinde åben for borgerne i Sønderborg, som jo er kunder i firmaet. “I SONFOR har vi sidste år håndteret 71.859 tons affald og heraf er 54,4 procent genanvendt”, sagde bestyrelsesformand Ellen Trane Nørby, som […]

Læs mere...