Dronningen deltager i genforeningsprogrammet 2021

7. april 2020 REGIONALT Skrevet af: Ole Kæhler

På baggrund af den seneste udmelding fra Statsministeriet om at forbuddet mod større forsamlinger fastholdes til og med august, aflyses følgende arrangementer i Kongehusets kalender i juni og juli måned i år: Hendes Majestæt Dronningens planlagte sommertogt med Kongeskibet Dannebrog til Anholt den 3. juni og Aarhus Kommune den 5.-6. juni aflyses.

Det skriver Kongehuset i en pressemeddelelse.

Begge kommuner planlægger i samarbejde med Kongehuset at gennemføre besøgene i forsommeren 2021.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle aktiviteter for Dronningen og den kongelige familie i forbindelse med markeringen af 100-året for Genforeningen af Danmark og Sønderjylland i juli måned aflyses.

Kongehusets deltagelse i markeringen skulle være foregået i dagene fra den 9.-12. juli.

Her var det blandt andet planen, at Dronningen og den kongelige familie skulle have besøgt området ad den samme rute som Majestætens farfar, Christian 10., havde fulgt 100 år tidligere. Det aflyste besøg vil blive gennemført med Genforeningsdagen den 15. juni 2021 som omdrejningspunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT har rettet henvendelse til Kongehuset for at få at vide, om Dronningen vil tilbringe en del af denne sommer i Gråsten Slot.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...