Dronningen deltager i genforeningsprogrammet 2021

7. april 2020 REGIONALT

På baggrund af den seneste udmelding fra Statsministeriet om at forbuddet mod større forsamlinger fastholdes til og med august, aflyses følgende arrangementer i Kongehusets kalender i juni og juli måned i år: Hendes Majestæt Dronningens planlagte sommertogt med Kongeskibet Dannebrog til Anholt den 3. juni og Aarhus Kommune den 5.-6. juni aflyses.

Det skriver Kongehuset i en pressemeddelelse.

Begge kommuner planlægger i samarbejde med Kongehuset at gennemføre besøgene i forsommeren 2021.

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle aktiviteter for Dronningen og den kongelige familie i forbindelse med markeringen af 100-året for Genforeningen af Danmark og Sønderjylland i juli måned aflyses.

Kongehusets deltagelse i markeringen skulle være foregået i dagene fra den 9.-12. juli.

Her var det blandt andet planen, at Dronningen og den kongelige familie skulle have besøgt området ad den samme rute som Majestætens farfar, Christian 10., havde fulgt 100 år tidligere. Det aflyste besøg vil blive gennemført med Genforeningsdagen den 15. juni 2021 som omdrejningspunkt.

Artiklen fortsætter under annoncen

SønderborgNYT har rettet henvendelse til Kongehuset for at få at vide, om Dronningen vil tilbringe en del af denne sommer i Gråsten Slot.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Samfund, Sønderborg

Tour de Flens kommer forbi Sønderborg Slot på lørdag

17. maj 2022 Samfund

Tour de Flens inviterer til den niende  infotainment-tur rundt om Flensborg Fjord og lørdag den  21. maj 2022 lægger de vejen forbi Sønderborg Slot, hvor erfarne elbilister gerne deler og diskuterer deres erfaringer om blandt andet ladestandere og rækkevidden. Der er sket en stor udvikling siden den første tur for 10 år siden, og i […]

Læs mere...