Dronningen er igen årets julemærkekunstner

15. september 2015 REGIONALT

I år er det 150 år siden, at Einar Holbøll blev født. Han er manden bag en af de få helt igennem danske juletraditioner, nemlig Julemærket. Det første julemærke kom på gaden i 1904, og har siden været en fast juletradition til støtte for udsatte børn i Danmark.

I Julemærkefonden er der glæde over årets kunstner:

Dronningen stod også bag julemærket i 1970 og igen i 2003.

Dronningen stod også bag julemærket i 1970 og igen i 2003.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi er rigtig glade og taknemmelige for, at Dronningen har sagt ja til at udforme dette års julemærke”, siger Julemærkefondens direktør Søren Ravn Jensen i en pressemeddelelse.

“Vi kan ikke forstille os en bedre måde at fejre Einar Holbøll på. Hans idé har gennem årene betydet hjælp til mere end 75.000 børn i Danmark”.

Salget af Julemærker er fortsat den største indsamling til de fire danske Julemærkehjem, hvor flere hundrede børn lige nu venter på at få et ophold. Hvert år bor 750 børn midlertidigt på et Julemærkehjem, hvor de får hjælp til at takle problemer som mobning, ensomhed og lavt selvværd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Årets Julemærke kan købes fra den 29. oktober. Du kan læse mere om julemærker og julemærkehjemmene på www.julemaerket.dk.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. august 2022 Samfund, Sønderborg

TrygFonden giver penge til to projekter i Sønderborg

19. august 2022 Samfund

TrygFondens regionale råd i Region Syddanmark har uddelt penge til en række nye tryghedsskabende initiativer og projekter i regionen. I kategorien Børn og Unge får Sønderborg Andelsboligforening 746.882 kroner til projektet  ’Kulturfrontløber’, skriver Trygfonden i en pressemeddelelse. Et mål for TrygFonden er, at flere voksne kan realisere og fastholde en sund livsstil, have et trygt […]

Læs mere...