Dronningen kommer til Gråsten den 18. juli

17. juni 2022 Kultur
Arkivfoto: Dronningen i Gråsten
Arkivfoto: Dronningen i Gråsten

Sønderborg Kommune modtager mandag den 18. juli Dronningen på Torvet i Gråsten i forbindelse med Dronningens sommerophold på Graasten Slot. Modtagelsen begynder cirka kl. 10.45.

Borgmester Erik Lauritzen er, på vegne af Byrådet, vært for modtagelsen i Gråsten.

”Vi glæder os til at byde Dronningen velkommen til sommerhold, når Majestæten forlægger sin residens til Graasten Slot. Det er en mangeårig tradition, at den kongelige familie benytter sommerslottet i det sønderjyske, og det betyder meget for sønderjyderne, at Dronningen viderefører traditionen med sommerophold på Graasten Slot, for det viser kongefamiliens tætte bånd til landsdelen”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ved modtagelsen er den røde løber rullet ud, og der vil også være faner og flag samt blomsterpige og musik.

Ved den røde løber vil man se medlemmer af Sønderborgs Byråd, kommunaldirektør Tim Hansen og andre medlemmer af kommunens direktion.

Ankomsten med Kongeskibet Dannebrog sker i år i Aabenraa Havn, hvor Kongeskibet lægger til mandag den 18. juli kl. 10.00.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
26. juni 2022 Tour de France, REGIONALT

Tour de France får betydning for Flextrafik og busser

26. juni 2022 Tour de France

De store trafikale udfordringer i forbindelse med 3. etape i Tour de France fra Vejle til Sønderborg søndag den 3. juli betyder, at handicapkørsel, Flextur og øvrig åben flextrafik til 3. juli ikke kan bestilles via selvbetjening, men kun telefonisk på 76 608 608. Der er endvidere helt lukket for bestilling og udførelse af handicapkørsel, […]

Læs mere...