“Dronningens Slotte” får flere til at komme til Gråsten

2. maj 2016 Gråsten Skrevet af: Ole Kæhler

At være en del af en tv-udsendelse betyder en del for besøgstallet. Det har man konstateret i Gråsten Slotshave, hvor man for tiden oplever et større rykind af besøgende end normalt på denne tid af året.gråsten

Artiklen fortsætter under annoncen

DR-serien ‘Dronningens Slotte’, hvor dronning Margrethe blandt andet viser Gråsten Slot og slotshaven frem, har skabt øget interesse for at besøge den kongelige have, fortæller gartner ved Gråsten Slot Elin Johansen.

“Jeg kan ikke sætte tal på præcis, hvor mange besøgende der kommer. Men jeg kan mærke en stigende interesse, efter dronning Margrethe viste slottene frem på DR. Folk vil gerne gå i dronningens fodspor”, siger Elin Johansen.

Dronning Margrethe holder hver sommer ferie med familien i Gråsten, og i udsendelserne på DR fortalte hun, at Gråsten Slot for hende er indbegrebet af ferie.

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...