“Dronningens Slotte” får flere til at komme til Gråsten

2. maj 2016 Gråsten

At være en del af en tv-udsendelse betyder en del for besøgstallet. Det har man konstateret i Gråsten Slotshave, hvor man for tiden oplever et større rykind af besøgende end normalt på denne tid af året.gråsten

DR-serien ‘Dronningens Slotte’, hvor dronning Margrethe blandt andet viser Gråsten Slot og slotshaven frem, har skabt øget interesse for at besøge den kongelige have, fortæller gartner ved Gråsten Slot Elin Johansen.

“Jeg kan ikke sætte tal på præcis, hvor mange besøgende der kommer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men jeg kan mærke en stigende interesse, efter dronning Margrethe viste slottene frem på DR. Folk vil gerne gå i dronningens fodspor”, siger Elin Johansen.

Dronning Margrethe holder hver sommer ferie med familien i Gråsten, og i udsendelserne på DR fortalte hun, at Gråsten Slot for hende er indbegrebet af ferie..

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. april 2021 Kultur, Sønderborg

Levende musik i vaccinationscentret i Sønderborg

21. april 2021 Kultur

Jorunn Solløs fra Sønderjyllands Symfoniorkester er i fuld gang med at arrangere en række koncerter, som skal spilles i vaccinationscentrene i Sønderborg og Aabenraa. “Den første koncert begynder i Humlehøj-Hallerne i morgen, torsdag, klokken 10 og den bliver spillet af strygere”, siger Jorunn Solløs til SønderborgNYT og hun tilføjer: “Vi tager ud i grupper på […]

Læs mere...