Du glemmer kulden når du hører varme brasilianske rytmer

8. februar 2023 Kultur
Alexander Kraglund Quarteto. Pressefoto
Alexander Kraglund Quarteto. Pressefoto

Der er koldt derude, men frygt ikke for Sønderborg Jazzclub inviterer til jazz med varme brasilianske rytmer spillet af Alexander Kraglund Quarteto.

Alexander Kraglund anses for at være en af de bedste violinister indenfor brasiliansk musiktradition, og han har i de seneste år også udmærket sig både som mundharpespiller og sanger. Med en ufornægtelig autencitet samt et medrivende spil har Alexander Kraglund begejstret publikum i både ind- og udland – ikke mindst da han i begyndelsen af sin karriere optrådte i Brasilien med deres legendariske chorogruppe ’Epoca de Ouro’, skriver Sønderborg Jazzclub.

Artiklen fortsætter under annoncen

Med sig har Alexander den brasilianske bassist, Romulo Duarte, der med sit fabelagtige spil har banet sig vej til toppen på den brasilianske musikscene bl.a i selskab med Gilberto Gil, Rosa Passos og Milton Nasciment. Bag trommerne sidder Jonas Johansen, som udover at have spillet med utroligt mange kendte danske jazzmusikere er han også kendt for sit samarbejde med den brasilianske pianist og sangerinde Eliane Elias. Det hele flettes sammen med guitaristen Jeppe Holst, der med sit smagfulde guitarspil viser vejen gennem harmoniske kringelkroge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Stilen er brasiliansk og de fire musikere udfolder choroens virtousitet, bossa novaens poesi og sambaens medrivende rytmer i et forrygende samspil.

Mød op kl. 15.00 den 19. februar i Sønderborghus og få Brasiliens varme under huden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...