Du kan lige nå at tilmelde dig årets sidste elscooter-kursus

17. august 2018 Gråsten

KGGO har i år netop holdt det sidste el-scooterkursus for i år i Gråsten. Og vil du nå at være med på sådan et kursus, så kan du lige nå det uigenkaldeligt sidste, som finder sted i Sønderborg.

Der var fem deltagere med på kurset i Gråsten.

“To af de tilmeldte havde inden kurset overvejet at skille sig af med deres el-scooter, fordi de mente, det var alt for uoverskueligt at køre omkring i trafikken. Men efter kurset kunne der slet ikke være tale om, at den skulle væk. Pludselig var det jo slet ikke så svært at begå sig trygt og sikkert på el-scooter”, siger KGGO-formand Svend Schütt i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Kurset var – vanen tro -,først med et par timers teoretisk undervisning, hvor der på storskærm blev gennemgået en række udfordrende situationer fra gader og veje i Gråsten.

“Deltagerne havde mulighed for at stille spørgsmål og dem var der rigtig mange af. Og dem gennemgik Jes, kørelærer fra Mobergs Køreskole”, siger Svend Schütt.

“Efter teorien var vi så ude i trafikken, hvor vi – i den virkelige verden – afprøvede de udfordrende situationer, som vi lige havde gennemgået på storskærmen”, siger KGGO-formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er kun et holdkursus tilbage i 2018 og det er i Sønderborg den 21. august kl. 10.00-14.00 i Frivillighedens Hus på Perlegade.

Tilmelding til det gratis kørekursus sker til Svend Schütt på 61 71 46 07

KGGO vil allerede nu gå i gang med at finde sponsorer så der igen i 2019 kan tilbydes en række holdkurser til alle de elscooterkørere, der ikke nåede at være med i år.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. februar 2023 Uddannelse, Sønderborg

Åbent Hus på Erhvervsakademi SydVest i Alsion i morgen lørdag

3. februar 2023 Uddannelse

Erhvervsakademi SydVest, EASV, i Sønderborg inviterer til åbent hus i morgen, lørdag den 4. februar, i Alsion, hvor alle interesserede kan kigge forbi. På dagen vil der være mulighed for at møde nuværende studerende, undervisere og vejledere. Det skriver EASV. Til åbent hus-arrangementet er der mulighed for at møde nuværende studerende samt undervisere og vejledere, […]

Læs mere...