Du kan stadig nå at komme til bogcafé med ‘Seriemordere på Als og Sundeved’

29. november 2022 Kultur

Det er en stor glæde, at Brecklings Bogcafé kan fortælle, at Karen Inge Nielsen, der gæster bogcafeen søndag klokken 15 på Sønderborghus, har solgt filmrettighederne til sine Grænselandskrimier. Og måske bliver det filmoptagelser på Als.

“I den anledning får bogcafeen en ekstra gæst til arrangementet ‘Seriemordere på Als og Sundeved’ – udover Louise Nielsen med krimien ‘Nattevandrer’ og sin nye roman ‘Nattemørke’ som foregår i Borgen og i Sønderborg. Vi glæder os til også at byde velkommen til den danske filmproducer, Kasper Graversen, der har sagt ja til at fortælle, hvordan man flytter indholdet fra en bog over til film”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvis du ikke er blandt de 160, som allerede har sikret sig en plads, så kan du stadig nå det.

Du får en plads, hvis du ringer til bogcafeen på telefon 5240 6616 – prisen for en billet er 160 kroner.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. februar 2023 Nordborg, Samfund

Kom en tur i svømmehallen og prøv LivredderPatruljens udstyr

4. februar 2023 Nordborg

Kom og vær med, når Nordals Idrætscenter og Humlehøj-hallerne får besøg af TrygFondens LivredderPatrulje den 15. februar i vinterferien. Sammen med svømmehallens egne livreddere sætter LivredderPatruljen gang i sjove og udfordrende vandaktiviteter og viser blandt andet, hvordan man redder sig selv og andre i vandet, skriver Trygfonden. Alle svømmehallens gæster er velkomne til at være […]

Læs mere...