Den 4. marts er alle pladser optaget af gæster, som vil opleve en koncert med altid festlige Annika Aakjær og hendes vidunderlige blanding af humor og musik i Sergentens stemningsfulde koncerthal. Inden koncerten serveres en lækker anretning med Tapas & Sharefood med tilhørende vinmenu. Der rundes af med kaffe og kage fra buffet inden Annika Aakjær tager over.
Hotel Alsiks stjernekok, Jesper Koch, har sammensat maden og udvalgt de vine, der skænkes.
“Vi er rigtig glade for at kunne sige, at alle pladser er solgt og vi glæder os rigtigt meget til at byde gæsterne velkommen til Tapas & Sharefood, der krydres med en festlig koncert af bedste kvalitet”, siger Hotel Alsiks eventchef, Anne Kathrine Bruun Sørensen, til SønderborgNYT.
Program
17.30: Dørene åbnes
18.15: Tapas og sharefood inkl. vinmenu
20.30: Kaffe og kage fra buffet
21.00: Koncert med Annika Aakjær
22.00: Tak for i aften