Du kan melde dig til Fællesspisning og underholdning i Café Mads

14. oktober 2021 Nordborg
Pressefoto
Pressefoto

Som et helt frisk initiativ fra Café Mads i Nord Als Idrætscenter er der Fællesspisning søndag den 31. oktober klokken 13.00 med forventet afslutning kl. 15.00.

Den første spisning består af en ren klassiker: Stegt flæsk med hvide kartofler og persillesovs – efterfulgt af en kop kaffe

Det er planen, at fællesspisningen fremover afholdes i månederne september, oktober, november, januar, februar og marts, og den vil altid bestå af en menu fra det, der populært kaldes ‘Mormor-køkkenet’, Café Mads.

Artiklen fortsætter under annoncen

Til spisningen dækkes der op ved langborde og maden kommer i skåle og på fade. Der kan ikke reserveres plads, da tanken med arrangementet også er, at der også skal være mulighed for at møde nye mennesker på tværs af blandt andet alle aldersgrupper. Som et irsk ordsprog siger: En fremmed er blot en ven du ikke har mødt endnu.

Prisen for at deltage er 75 kroner – og fordi det er den første gang vi har Fællesspisning, vil vi gerne skyde det i gang med et festligt indslag – og det overlader vi Leif Maibom og Thomas Pakula, som underholder efter maden.  

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter købes via kontoret i Nord Als Idrætscenter – telefon 74451900 eller på mail nic@n-i-c.dk

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk