Dukkespil og Juleforestilling i Det Lille Teater

7. november 2019 Kultur

Den 23. november er der dukkeforestilling ‘Nissejul og Troldejul’, en rigtig jule dukkeforestilling for de mindste, med trolde og masser af jul. Der er to forestillinger den 23. november kl. 14 og 15:30.    

Billetter til dukkeforestillingen koster 25 kroner for både voksne og børn.

Den magiske julesæk og Brølersmølfen

Allerede fredag den 7. december er der Familiejuleforestilling  ‘Den magiske julesæk – og Brølersmølfen’, som er skrevet og instrueret af Kristina A.

Artiklen fortsætter under annoncen

Gude-Hansen.

Der spilles fem gange fredag den 7. decemkl. 18.30 og lørdag den 8. december samt søndag den 9. december kl. 14 og 16.

Kristina A. Gude-Hansen  der har stået for julestykkerne de sidste år, har skrevet og instrueret årets julestykke for børn i alle aldre.

Hun er sammen med 20 børn og voksne i gang med at øve på ‘Den magiske julesæk og brølersmøflen’, der får premiere den 7.december.

Det er december og Julemandens nisser er i fuld gang med at lave julegaver til alle børn, men pludselig sker der noget. De møder en grum heks og hendes trolde – der lyder et forfærdeligt brøl og om det er den farlige Brølersmølf, finder nisserne nogensinde den magiske julesæk.

“Se stykket og find ud af det. En dejlig forestilling for alle børn og barnlige sjæle”, fortæller Kristina A. Gude-Hansen i en pressemeddelelse.

“Det er efterhånden blevet en fast tradition for mange børn og forældre i Gråsten-området at starte julen med et besøg på Det lille Teater”, siger teatrets formand, Ole Gaul Nilum.

Der kan købes kaffe/kakao og æbleskiver til alle forestillinger og billetter kan bestilles på tlf. 74 65 37 67 eller HER på LINKET.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk