Dybbøl Gin fra Sønderborg Distillery scorer endnu en pris

7. februar 2020 Erhverv

Kun få uger efter at Sønderborg Distillery’s Als Gin og Dybbøl Gin vandt medaljer til World Gin Awards i London, som det eneste danske destilleri, er der nu føjet endnu en medalje til samlingen.

Forleden blev Nordic Spirit Awards holdt i København. Blandt de +50 deltagere var flere danske destillerier, men også udenlandske destillerier fra Norge, Sverige, Tyskland og England deltog. Det blev til en flot sølvmedalje til Dybbøl Gin.

”Vi er utrolig stolte over at vinde denne flotte pris. At vinde en pris på egen grund er stort, og især når vi ser nogle af de kendte danske destillerier som Stauning Whisky og Copenhagen Distillery gå med nogle af de andre priser”, siger Morten Høgh fra Sønderborg Distillery i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Da vi startede for over to år siden, var der ikke mange dansk producerede gin og nu findes der over 240 forskellige lavet af 35 destillerier. Dette betyder større konkurrence og at det er sværere at skille sig ud. Og netop derfor betyder denne pris også meget for os”, supplerer Carsten Adamczyk fra Sønderborg Distillery.

Nordic Spirit Awards 2020 blev afholdt på Vang & Bar i København. Et panel af eksperter blindsmager og giver point for aroma, udtryk, smag og finish. Nordic Spirit Awards fokuserer på de nordiske lande og produkter af høj kvalitet med lokal oprindelse. Produkter der er lavet ud fra en passion og ikke styret ud fra økonomiske forventninger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Har man lyst til at smage de prisvindende gin kan de opleves, når Sønderborg Distillery deltager til Bolig og Livsstilsmessen i Kruså d. 22.-23. februar, hvor også en helt speciel ny gin forventes lanceret. Derudover er et nyt ”Gin og Go’ mad-arrangement’ med kokken Anders Museth Lund planlagt tilden 15. maj, hvor billetter frigives på deres webshop i løbet af de næste uger.

Sønderborg Distillery har siden starten af 2018 lavet gin i hjertet af Sønderborg, og er det ældste destilleri syd for Kolding i nyere tid. Ejerne Carsten Adamczyk og Morten Høegh driver destilleriet som en bibeskæftigelse i fritiden. Med en passion for gin og fokus på høj kvalitet laves i dag to fuldt økologiske gin, Als Gin og Dybbøl Gin. Det har taget over et år at når frem til de rigtige recepter og med ca. 40 flasker per batch er alt håndlavet og har dermed sin helt egen historie.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Nordborg, Debat

Debat: Når kommunen skal spare så rammer det altid de ældre

25. juni 2022 Nordborg

Henrik Nielsen, Liberal Borgerliste, skriver: I Sønderborg skal der spares 45 millioner kroner i næste budgetår og det får store konsekvenser for vores ældre. Desværre ser man igen det område som første prioritet i byrådet, når der skal spares penge. Når man så ser lidt på, hvorfor Sønderborgs byråd har fået den opgave, så er […]

Læs mere...