Dybbøl Gin vinder flot guldmedalje i Las Vegas

Teamet bag Sønderborg Destillery
Teamet bag Sønderborg Destillery
2. januar 2021 Erhverv Skrevet af: Redaktion

Sønderborg Distillery afslutter året 2020 med en helt speciel fejring. Den populære Dybbøl Gin har nu vundet den femte pris og denne gang blev det til en flot guldmedalje i selveste Las Vegas.

Prisen er vundet til Las Vegas Global Spirit Awards og det var på årets allersidste dag, at det lokale destilleri i Sønderborg fik beskeden.

“Vores Dybbøl Gin har vundet fire priser forinden til konkurrencer både nationalt og internationalt i Europa, og derfor syntes vi, at det kunne være sjovt at sende den til USA og selveste Las Vegas, som man kender fra adskillige film, deres kasinoer og shows”, siger Carsten Adamczyk fra Sønderborg Distillery i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Året 2020 har været speciel og noget anderledes for os alle, så selvom Las Vegas er kendt for udtrykket ‘What happens in Vegas, stays in Vegas’, så ville vi alligevel godt dele den gode nyhed, som er med til at promovere vores lokalområde udenfor landets grænser”, fortsætter Morten Høgh fra Sønderborg Distillery.

Las Vegas Spirit Awards er en konkurrence med et panel af meget anerkendte og erfarne dommere fra hele verden. De dømmer mange forskellige produktgrupper såsom whisky, rom, tequila og gin. Konkurrencen sker som blindsmagning og flere hundreder produkter bliver vurderet hvert år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Distillery har destilleret gin siden 2018 centralt i Sønderborg, og har i dag 4 egne forskellige gin, som sælges både lokalt og internationalt. Destilleriet har i 2020 valgt at åbne op for private label produktion, og laver i dag produkter for flere kunder, der ønsker at have deres egen gin under eget brand. For nyligt blev en helt ny hjemmeside lanceret som et led i at give kunder og interesserede bedre mulighed for at læse om destilleriet, produkterne og hvem der står bag.

Artiklen fortsætter under annoncen

Destilleriet drives i dag som bibeskæftigelse af Carsten Adamczyk, Carl Christian Mikkelsen og Morten Høgh.