Dybbøl Idræts- og Ungdomsforening får et stort beløb fra OK

2. februar 2023 Erhverv
Pressefoto: OK
Pressefoto: OK

Gennem sin sponsoraftale med OK får Dybbøl Idræts – og Ungdomsforening et stort beløb til foreningskassen. Sponsorchecken lyder på hele 23.701,52 kroner.

Man kan støtte Dybbøl Idræts – og Ungdomsforening ved at tanke hos OK. Det er nemlig OK, der udbetaler pengene til foreningen.

Det skriver OK i en pressemeddelelse.

OK-kunder sparer pengene op

OKs kunder har sparet pengene op til foreningen ved at tanke på deres OK-kort eller via OKs app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt kan 15 øre altså gå foreningernes vej, hver gang en bilist tanker en enkelt liter.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. marts 2023 Uddannelse, Sønderborg

Kom til markedsdag hos FGU på Solglimt

24. marts 2023 Uddannelse

Torsdag den 30. marts kl. 16-19 holder FGU Sønderjylland marked på Solglimt 4. Eleverne har haft travlt på værkstederne og produceret rigtig mange produkter som de sælger fra deres boder. “Upcykling som også er en del af markedet forventer vi os rigtigt meget af. Vi har lagt os i selen for at lave nogle rigtige […]

Læs mere...