Dybbølskolens 6. klasser bag Grand Prix forestilling

3. marts 2016 Uddannelse Skrevet af: Ole Kæhler

Torsdag formiddag var der sat en virkelig underholdene forestilling, som bygger på Melodi Grand Prix op i IMG_9509Dybbølskolens Multisal og det er elever fra 6. klasserne, der gav sig selv chancen til at optræde som stjerner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Inden den første sang – Stjernerne på Himlen skulle synges af sangeren med kunstnernavnet Følsom Tvebak – blev der kasseret en lang række medværter, inden den eneste ene kom løbende og hjalp til. En “ældre” dame fik også blandet sig mellem sangene og fik blandt andet snakke drømme med sin medvært.

“Jeg drømmer da også om at komme til London og se Eiffeltårnet”, sagde hun til medværtens store undren. Det er nu en gang sådan, at voksne har ret, så det skulle ikke diskuteres, om hun kunne have taget fejl af enten byen eller hvad hun skulle se.

Artiklen fortsætter under annoncen

IMG_9523Masser af musik

Ved Dybbølskolens forestilling blev der selvfølgelig spillet live-musik og det skal da nævnes, der ikke var risiko for, der pludselig manglede orgelmusik. Hele fem af slagsen var linet op og bemandet.

Artiklen fortsætter under annoncen

De optrædende gjorde det glimrende og tilskuerne blev underholdt.

billede

22. juni 2024 Kultur, Sønderborg

Her kan du se Skt. Hans-bål

22. juni 2024 Kultur

I morgen, søndag, er det Skt. Hans og det fejres en masse steder i kommunen – og her kan du se de steder, som har fortalt SønderborgNYT, at de vil tænde bål. Meteologerne har lovet tørvejr – og heldigvis er der ikke varslet forbud mod at tænde bål. Fluepapiret: Til Sankt Hans er der både […]

Læs mere...