EASV ansætter Bo Glerup som chef for Smart Academi 2.0

15. juni 2020 Erhverv

Erhvervsakademi SydVest, EASV, vil styrke sin position som Sydjyllands kraftcenter for efteruddannelser under navnet Smart Academy. Efter sommerferien er det Bo Glerup, der skal stå i spidsen for at udvikle en vellykket version 2.0 af Smart Academy, fortæller EASV-rektor, Henrik Larsen.

“Bo Glerup blev valgt af et enigt ansættelsesudvalg blandt hele 34 velkvalificerede ansøgere. Derfor er vi sikre på, at vi har fundet en chef med både de personlige og professionelle kompetencer til at videreudvikle Smart Academy og styrke EASV’s position som efteruddannelsescenter i det sydjyske område – og på lidt længere sigt i en endnu større del af Danmark”, siger Henrik Larsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Energi og engagement, der smitter

Bo Glerup skal – udover den geografiske udvikling af Smart Academy – også finde de løsninger og samarbejdspartnere, der kan udvikle akademiets online-uddannelsestilbud. Noget der ikke er blevet mindre aktuelt under coronakrisen.

Bo Glerup kommer fra en stilling som uddannelseskonsulent ved UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, og han glæder sig til sin nye udfordring som chef for Smart Academy i Esbjerg.

“Det, der for alvor motiverer mig, er at gøre en forskel for mennesker ved at opkvalificere dem. Jeg kommer til EASV med et indgående kendskab til akademi- og efteruddannelserne og med masser af energi og engagement, der kommer til at smitte af på både medarbejdere og studerende”, siger Bo Glerup.

Artiklen fortsætter under annoncen

Udover erfaring fra uddannelsessektoren har Bo Glerup en længere karriere bag sig som leder i det private erhvervsliv, blandt andre hos ISS og TDC.

Han tiltræder som chef for Smart Academy den 1. august.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. oktober 2021 Uddannelse, Sydals

Nu skal børn finde ud af om kål smager godt

25. oktober 2021 Uddannelse

135 skoleklasser i Sønderborg Kommune deltager, når GoCook Smagekassen lander på 4 ud af 5 grund- og specialskoler i landets største madaktivitet på skolerne. Her skal børnene udforske kålens verden bevæbnet med pander og kokkekniv. Det store spørgsmål er: Smager kål godt? ”Spidskål og grønkål er blevet populær hos mange voksne, men kål har lidt […]

Læs mere...