EASV-studerende designer nyt logo til SønderborgNYT

3. marts 2016 Uddannelse

Når man er i gang med en uddannelse, så bruges der tit og ofte oceaner af tid på at lave opgaver, der blot skal ses af læreren og så kan de smides ud eller gemmes væk. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg” alt=”IMG_9532″ width=”300″ height=”200″ />

“Derfor er vi glade for at lave design og hjemmesideopgaver for virksomheder, iværksættere og foreningen”, siger en lille flok multimediestuderende til SønderborgNYT. Gruppen er sammen med et par stykker mere med i en konkurrence, hvor målet er at designe et nyt logo til SønderborgNYT.

“Opgaven med at designe et logo er spændende og så rummer den jo muligheden for, at jeg kan få vist mit design på andres side”, siger Patrick Meyhoff-Nissen til SønderborgNYT.

“Det er en spændende opgave og så er det da en anerkendelse, hvis jeg laver vinderlogoet”, siger Steffen KJ. Han laver allerede en del opgaver til velgørende formål.

“Det gør mig jo også synlig for verden”, siger han.easv

Netop det, at det ikke er en skoleopgave lægges der vægt på.

“Det er mere motiverende, at det skal bruges og derfor er det både bedre og sjovere end skoleopgaver”, siger Kent Rasmussen og Anne-Sofie Litchfield fortsætter:

“Når vi siger ja til opgaver fra firmaer og foreninger, så bringer det os i kontakt med erhvervslivet, hvor vi kan gøre os bemærket”, siger hun.

Læringen i opgaven

Når EASV lader eleverne tage imod opgaver udefra, så er der selvfølgelig en mening med det.

SønderborgNyt logo

SønderborgNyt logo

“Vores elever lærer at præsentere og sælge deres ideer og så erfarer de, at i forretningslivet er det markedsmekanismerne, der styrer”, siger holdets lærer, Anette Margi Nielsen til SønderborgNYT.

Vinderen af logo-konkurrencen på SønderborgNYT får naturligvis en præmie og det samme gør designerne på 2. og 3. pladsen.

“Og vinderen kan skrive på cv’et, at hans eller hendes logo er i brug. Det er jo ikke værst, når en ung jobsøgende kan sige, at der er et af vedkommendes design, der er i brug”, siger læreren.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk