EDC Erhverv Poul Erik Bech har fået Carsten Barnekov med som partner

6. november 2019 Erhverv

EDC Erhverv Poul Erik Bech styrker nu sin position i Sønderjylland, hvor lokal erhvervsmand netop er indtrådt som partner – og flere medarbejdere er på vej.

Det markeres med en reception i lokalerne på Augustenborg Landevej mandag den 20. januar fra 15-17, hvor det er muligt for alle, der har lyst, at hilse på den nye partner, Carsten Barnekov og de andre medarbejdere.

“Sønderjylland er i vækst, og især investeringsejendomme er efterspurgte. Det imødekommer vi ved at styrke vores tilstedeværelse i Sønderjylland – og samtidigt udvide medarbejder- og ejerkredsen,” udtaler Poul Erik Bech, som 1. november har fået den lokale erhvervsmand Carsten Barnekov med i partnerkredsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det glæder mig, at få en kompetent profil som Carsten med om bord, og sammen med erhvervschef Ib Hansen skal han være med til at styrke vores aktiviteter i området”, siger Poul Erik Bech og fortæller, at man derudover søger nye partnere til afdelingerne i Aabenraa og Haderslev samt en ny sagskoordinator til Sønderborg-afdelingen.

Erfaren partner med solidt lokalkendskab

46-årige Carsten Barnekov bor i Broager med sin familie og kommer fra en stilling som erhvervsrådgiver i Jyske Bank i Sønderborg, hvor han har haft speciale indenfor finansiering af erhvervsejendomme. Tidligere har han arbejdet som erhvervsrådgiver i Nykredit i Sønderborg og forinden dette været med til at starte det tidligere Nybolig Erhverv i Sønderborg op.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dermed en mand med mangeårig erfaring fra branchen og et stort lokalkendskab, der tiltræder som ny partner og medejer af EDC Erhverv Poul Erik Bech Sønderjylland.

“Jeg glæder mig til at få mit store, lokale netværk i spil på en ny måde samt bidrage til at gøre EDC Erhverv Poul Erik Bech til den foretrukne erhvervsmægler på egnen” siger Carsten Barnekov i en pressemeddelelse.

 

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. oktober 2022 Augustenborg, Politik

Tænder julelysene og skruer ned for gadebelysningen

5. oktober 2022 Augustenborg

”I Teknik-, By og Boligudvalget er vi enige om at bevare støtten til julebelysning for bla. at støtte op om handelslivet, men vi er også sikre på, at man i de forskellige handelsstandsforeninger er opmærksomme på at begrænse energiforbruget”, siger udvalgsmedlem Tage Petersen fra Venstre til SønderborgNYT. Sparer på gadelyset “Selv om nogle måske vil […]

Læs mere...