Eegholm har fundet Erling Duus’ efterfølger

11. september 2018 Erhverv

Afløseren for Erling Duus er fundet, oplyser Eegholm i en pressemeddelelse.

Efter grundige overvejelser meddeler bestyrelsen i Eegholm, at et planlagt generationsskifte bliver en realitet i 2019.

Morten Kjaer Hansen bliver ny direktør og indtræder i direktionen i Eegholm a/s den 1. januar 2019. Det endelige generationsskifte finder sted den 1. maj, hvor Erling Duus giver stafetten til Morten Kjaer Hansen som administrerende direktør.

Morten Kjaer Hansen kommer senest fra posten som direktør ved Siemens Flow Instruments i Sønderborg.

”Det er et privilegium at få lov til at overtage en virksomhed i så fin form”, siger kommende direktør Morten Kjaer Hansen.

”Jeg tager først og fremmest en faglighed med mig, fra alt det arbejde jeg har lavet forud, og så tager jeg min ledelsesmæssige erfaring med. Jeg går ydmygt til opgaven og glæder mig meget til det fremtidige samarbejde med kolleger, kunder, leverandører og bestyrelsen omkring Eegholms fortsatte udvikling”.

Morten Kjaer Hansen er opvokset i Rødekro, bor i Sønderborg-området og har dermed et stort lokalkendskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Samtidig har han stor erfaring med produktionsvirksomhed, så den kommende direktør er klædt godt på til opgaven, skriver Eegholm.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...