Efter 13 år er City Fitness stadig i gang med at vokse

19. juni 2019 Erhverv

Hos City Fitness på Linde Allé i Sønderborg er der håndværkere og selvom håndværkerbesøg betyder, der skal penge op fra kassen, så er ejeren af fitnesscentret, Hassan Badran, en glad mand.

“Jeg har haft centret i 13 år og er nu i gang med at udvide for fjerde gang”, siger Hassan Badran til SønderborgNYT. Der er flere gode grunde til, at han gør sine rammer større.

“Først af alt vokser antallet af kunder og for at sikre, jeg hele tiden har et attrasktivt sted, så skal City Fitness forny sig løbende”, siger ejeren.

Artiklen fortsætter under annoncen

City Fitness har bruger, der får deres behov for motion ind – og der også dem, der trimmer kroppen op til badesæsonen.

“Vi har desuden flere af de bodybuildere, som deltager i konkurrencer, hvor målet er at have den helt perfekte krop”, siger Hassan Badran.

I sæsonen kommer der dagligt mellem 300 og 350 mennesker og træner hos Hassan Badran.

I sommertiden lidt færre.

Rummer dem alle

Hassan Badran har gjort sig umage med at gøre de forskellige motionslokaler behagelige at være i – og det er ikke mindst af hensyn til personalet.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Mine medarbejdere skal have det godt på alle måder, fordi det er dem, der gør en stor indsats for, at kunderne kan li’ at komme hos os”, siger Hassan Badran og tilføjer:

“Jeg har lige købt en masse trampoliner, så vi også kan lave trampolin-fitness-hold”, siger han.

Læs mere om City Fitness HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...