Efterårsferie – masser af trafik lørdag

12. oktober 2018 REGIONALT

Efterårsferie – og den helt store rejsedag er lørdag.

Der vil være flere biler på vejene end normalt, og det er især i tidsrummet fra klokken 11-13, hvor du kan forvente tæt trafik og forlænget rejsetid flere steder i landet.

Trafikken vil hovedsageligt bevæge sig på tværs af landet fra Sjælland mod Jylland via E20 Fynske Motorvej samt sydover ad E45 mod Tyskland, oplyser TV Syd.

”Vi anbefaler, at man orienterer sig, inden man kører ud. Uheld, vejrforhold og uforudsete hændelser kan skabe kø og forlænget rejsetid, og derfor råder vi folk til at tjekke trafiksituationen, før de kører ud og til at holde sig opdateret på deres rute”, fortæller Nicholas Petersson fra Vejdirektoratet.

Det er muligt at tjekke trafikken på trafikinfo.dk eller via app’en ’Trafikinfo’, hvor man også kan høre de seneste meldinger fra P4 Trafik.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...