Efterårsmessen på Nordals er også åben i dag, søndag

6. november 2022 Erhverv
Jimmy Simonsen og Vivi Brit Nielsen i Venstre stand. Privat foto
Jimmy Simonsen og Vivi Brit Nielsen i Venstre stand. Privat foto

Heldigvis fik vi i år igen en messe på Nordals, takket nogle ildsjæle. Det er en efterårsmesse, som i den grad byder mange spændene stande med lokale og nationale butikker.

For os i Venstre er det helt naturlig at bakke op om messen på Nordals, derfor har vi også, igen i år en stand, vigtigheden i at bakke op, når der er nogle som gør noget for vores lokal området, uanset om det er privat arrangement, eller om det er forår eller høstmarked så skal der bakkes op, skriver byrådspolitikerne Vivi Brit Nielsen og Jimmy Simonsen i en pressemeddelelse.

Efterårsmesse har 49 udstillere, en meget flot messe med mange forskellige tilbud til alle, lige fra madvarer, voksen- og børnetøj, massage, nye døre og vinduer, juleøl, træting til muligheden for at købe en bil.

Arrangørerne har valgt denne gang at udlodde en præmie til gæsterne hver time på entrébilletten.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Uddannelse, Sønderborg

Nyt Center for Industriel Software på vej til SDU

1. december 2022 Uddannelse

SDU går sammen med Bitten & Mads Clausens Fond, LINAK, og Sønderborg Kommune om at oprette et nyt Center for Industriel Software, CIS, med forskning, nye laboratorier og tilhørende ingeniøruddannelser inden for softwareområdet. Den 1. december underskrev repræsentanter fra SDU, Bitten & Mads Clausens Fond, LINAK, og Sønderborg Kommune en aftale om oprettelsen af Center […]

Læs mere...