Efterlysning af klubber og foreninger til Aktiv Sommerferie

13. maj 2022 Samfund

Tilmeldingen til Aktiv Sommerferie, hvor klubber og foreninger har mulighed for at præsentere sig for kommunens børn og unge går desværre trægt i år. Klubber og foreninger kan bruge arrangementet til at give områdets børn og unge én på opleveren og som anledning til at få nye medlemmer.

I år går det løs i ugerne 26, 27 og 31, altså de to første og den sidste af skolernes sommerferie. Foreningerne bestemmer helt selv, hvornår og hvor meget de måtte have lyst til at stable på benene, det kan være lige fra én time til en hel uges program, skriver Sønderborg Ungdomsskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi ved godt mange klubber og foreninger stadig af ramt af corona dønninger, vi vil bare så gerne lave noget fedt for vores børn og unge. Vi håber derfor flere klubber og foreninger kan finde ressourcerne til at deltage i Aktivsommer”, siger ungdomsskoleleder Ole N. Rasmussen.

Ungdomsskolen står for alt det praktiske med at samle tilbuddene og håndtere tilmeldinger fra børnene. Der åbnes for elev tilmelding den 1. juni på ungdomsskolens hjemmeside.

Foreningstilmelding findes på ungdomsskolens hjemmeside.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 Politik, Sønderborg

Fyraftensmøde: Bliv klædt på til at stemme om forsvarsforbeholdet

23. maj 2022 Politik

Sidste debat inden afstemningen om forsvarsforbeholdet 1. juni, finder sted i salen i MultiKulturhuset i Sønderborg tirsdag den 31. maj klokken 16.00-18.30. Her bliver der mulighed for at få indblik i alle aspekter af spørgsmålet om en eventuel ophævelse af forsvarsforbeholdet, idet deltagerne i panelet repræsenterer både ja og nej-tilhængerne, ligesom der er en neutral […]

Læs mere...