Efterlysning af klubber og foreninger til Aktiv Sommerferie

13. maj 2022 Samfund Skrevet af: Ole Kæhler

Tilmeldingen til Aktiv Sommerferie, hvor klubber og foreninger har mulighed for at præsentere sig for kommunens børn og unge går desværre trægt i år. Klubber og foreninger kan bruge arrangementet til at give områdets børn og unge én på opleveren og som anledning til at få nye medlemmer.

I år går det løs i ugerne 26, 27 og 31, altså de to første og den sidste af skolernes sommerferie. Foreningerne bestemmer helt selv, hvornår og hvor meget de måtte have lyst til at stable på benene, det kan være lige fra én time til en hel uges program, skriver Sønderborg Ungdomsskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Vi ved godt mange klubber og foreninger stadig af ramt af corona dønninger, vi vil bare så gerne lave noget fedt for vores børn og unge. Vi håber derfor flere klubber og foreninger kan finde ressourcerne til at deltage i Aktivsommer”, siger ungdomsskoleleder Ole N. Rasmussen.

Ungdomsskolen står for alt det praktiske med at samle tilbuddene og håndtere tilmeldinger fra børnene. Der åbnes for elev tilmelding den 1. juni på ungdomsskolens hjemmeside.

Foreningstilmelding findes på ungdomsskolens hjemmeside.

13. juni 2024 Augustenborg, Politik

Rammerne for Sundhedshus Augustenborg er ved at være på plads

13. juni 2024 Augustenborg

Det tidligere rådhus i Augustenborg skal være Sundhedshus og bliver dermed bolig for et stærkt sundhedstilbud, der vil give masser af fordele for borgerne i byen. Rammerne for selve driften af Sundhedshus Augustenborg er ved at falde på plads, og det samme er lejerne i sundhedshuset. Sønderborg Kommune har nemlig haft dialogmøde med ni sundhedsaktører, […]

Læs mere...