Efterlysning: Forældre der kæmper for deres børn imod Sønderborg Kommune

29. december 2018 Sønderborg

Rikke Paulsen Jessen skriver:

I samarbejde med min jurist, Linda Klingenberg/Min Private Rådgiver, efterlyser jeg andre forældre, der har eller har haft problemer med Børn og Unge Team Handicap – tidligere kaldet BUT – og/eller Familieafdelingen.

Vi er interesseret i at komme i kontakt med så mange forældre som muligt, fordi Linda Klingenberg er ved at lave en tilsynssag på Sønderborg Kommune til Ankestyrelsen, og ønsker at medsende så mange sager som overhovedet muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Eksemplerne må helst ikke være mere end omkring et år og max to år gamle.

Når vi har fået overblik over antal sager med videre vil Du/I blive kontaktet af Linda Klingenberg om det videre forløb.

Derfor opfordres de pågældende forældre kraftigt til at kontakte mig – send en PB med din/jeres mailadresse til mig HER på Facebook.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk