Efterlysning: Kender du denne mand?

9. juni 2016 112
Kender du manden på billedet, så kontakt politiet. Foto: Poliet

Kender du manden på billedet, så kontakt politiet.

Artiklen fortsætter under annoncen

[adrotate group="187"]
[adrotate group="188"]

Foto: Privatfoto fra Politiet

Politiet har torsdag offentliggjort et foto af en mand, som har svindlet med falske iPhone 6’ere, i Haderslev. Nu skal han stoppes, siger politiet.

“Vi har alene fem sager liggende”, siger lederen af lokalpolitiet i Haderslev, vicepolitiinspektør Preben Westh, til TV SYD. Vi ved ike, hvem manden er, så det er den eneste måde, vi kan stoppe ham på, når han bliver ved.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

Politiet overvejede at offentliggøre billeder, som viser manden med en kasse, der kunne være emballagen til en Apple-telefon.

“Det var efter to anmeldelser. Men vi tøvede med at bringe billedet, fordi det skal også stå mål med forbrydelsens karakter. Men nu har vi fået flere – og der kan godt være andre sager fra andre politikredse – så nu vil vi gerne have ham stoppet”, siger Preben Westh.

Bedrageri med bl.a. telefoner er blevet meget udbredt i de senere år. *Denne mand har i mange tilfælde solgt telefoner via Den Blå Avis. Manden har opgivet forskellige adresse i Haderslev, hvor køberne kunne komme for at få deres telefon. Så kom han ud til dem med dem.

“Men han bor ingen af stederne”, siger Preben Westh. Politiet har en fornemmelse af, at han bor et sted i Sønderjylland.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk