Efterskoler står klar til at hjælpe eleverne

30. juni 2015 Gråsten

På den 63 år gamle Rinkenæs Efterskole har tirsdagen været kaotisk. Skolens ansatte og områdets andre efterskoler har dagen igennem forsøgt at hjælpe de mange frustrerede forældre og elever, som lukningen berører.

“Det er primært de efterskole-kolleger, som jeg har sendt en mail til i aftes”, siger forstander John Østergaard, Rinkenæs Efterskole, til TV SYD.

Artiklen fortsætter under annoncen

De har ringet om de særlige linjefag, de har.

Rinkenæs Efterskole

Rinkenæs Efterskole

Jeg har fået 58 mails fra skoler, hvor de beskriver de ting, de kan. Det har jeg bedt dem om, så jeg har en oversigt over, hvilke skoler jeg kan henvise til, når forældrene nu ringer.

Jens Bodum fra Frøslevslejrens Efterskole er en af dem, der kan hjælpe.

“Jeg synes, at vi som skoleform skal stå sammen. Så hvis der er nogle elever, der har glædet sig til et efterskole-ophold, så skal vi gøre alt, hvad vi kan for at indfri deres ønske”, siger han til TV SYD.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk