Egernsundbroen lukkes for al trafik

Egernsundbroen lukkes for trafik. Arkivfoto: OLe Kæhler
Egernsundbroen lukkes for trafik. Arkivfoto: OLe Kæhler
14. marts 2024 Broager Skrevet af: Ole Kæhler

På grund af vedligeholdelsesarbejde af broklapperne på Egernsundbroen, kan man ikke kommer over broen mandag fra klokken 22.00 til tirsdag morgen kl. 05.00. Det gælder både kørende trafik samt gående.

Gående samt cyklister, som har brug for at passere broen, mens den er spærret, kan ringe til Dybbøl Turist på telefon 25 57 49 25. Taxaen henter og afleverer passagerer ved Ulsnæs Centret ved Sundsnæs og på P-pladsen syd for Egernsundbroen ved Havnevej, skriver kommunen.

Ved bestilling skal man oplyse, hvor mange der skal med og om der også er cykler eller andet pladskrævende med. Sønderborg Kommune betaler transporten. Det er ikke muligt at blive hentet eller sat af andre steder, heller ikke på ruten.

Artiklen fortsætter under annoncen

Spærringen skyldes vedligeholdelsesarbejde på broens klapper, som under arbejdet er nødt til at være åbne.

20. juni 2024 Sport, Sønderborg

11-årige Mads Kraft skal køre med i DM

20. juni 2024 Sport

Den 11-årige Mads Kraft fra Ulkebøl skal i weekenden deltage i DM i gokart, der i år bliver akørt i Ikast, han stiller op i klassen Rotax mini, aldersklassen 10-15 år. Det er et arrangement, hvor der køres både lørdag og søndag, så det bliver en hård weekend. Mads Kraft laver da også fysisk træning […]

Læs mere...