Egernsundbroen spærres natten til torsdag den 23. juni

16. juni 2016 Gråsten Skrevet af: Ole Kæhler

Riglerne i Egernsundbroen skal justeres, og derfor lukkes broen for al kørende trafik mellem kl. 22 og 05 natten mellem onsdag den 22. og torsdag den 23. juni. Riglerne i en bro er de metalstænger, der skydes fra den ene broklap ind i den anden for at sikre, at broen er godt fastlåst, når den er lukket.

Bilister vil blive anvist omkørsel via Gråsten, Adsbøl og Nybøl i det pågældende tidsrum, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Bussen, der kører fra Sønderborg via Broager i retning mod Gråsten og passerer broen kl. 22.20, får lov at passere. Også fodgængere kan komme over ind imellem, men kun når det passer ind i arbejdet med at justere riglerne. De må med andre ord regne med ventetid.

13. juli 2024 Ringriderfesten, Sønderborg

Se hvad Ringriderfesten har på lørdags-programmet

13. juli 2024 Ringriderfesten

Her kan du se Ringriderfestens lørdagsprogram: 10:15: Forkoncert med Skælskør Marinegarde på Rådhustorvet. 11:00: Koncert på Rådhustorvet med Tveit Union Musikkorps, Members of Scots Guards Assosiation Pipes, Ukraine Pontoon Bridge Orchestra, Sønderborg Garden, Sønderborg Pipes And Drums, Danfoss Orkestret og Ringriderfestens Heroldere. 12:30: Cykelringridning – Check-In 12:30 – 14:00: Rytterkroen Lørdags Special: Spis de sild […]

Læs mere...