Egernsundbroen spærres natten til torsdag den 23. juni

16. juni 2016 Gråsten

Riglerne i Egernsundbroen skal justeres, og derfor lukkes broen for al kørende trafik mellem kl. 22 og 05 natten mellem onsdag den 22. og torsdag den 23. juni. Riglerne i en bro er de metalstænger, der skydes fra den ene broklap ind i den anden for at sikre, at broen er godt fastlåst, når den er lukket.

Bilister vil blive anvist omkørsel via Gråsten, Adsbøl og Nybøl i det pågældende tidsrum, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Bussen, der kører fra Sønderborg via Broager i retning mod Gråsten og passerer broen kl. 22.20, får lov at passere. Også fodgængere kan komme over ind imellem, men kun når det passer ind i arbejdet med at justere riglerne. De må med andre ord regne med ventetid.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Nordborg

Ild i skorsten på Nordals

23. maj 2022 112

Mandag kort før klokken 18:30 rykkede Nordborg Frivillige Brandværn til Drejkobbel på Nordals og det samme gjorde stigevognen fra Sønderborg Brand og Redning. “Der kom en melding om en skorstensbrand og da vi kom frem var der ikke længere flammer, men blot nogle gløder”, siger indsatsleder Jesper Grau fra Sønderborg Brand og Redning til SønderborgNYT.. […]

Læs mere...