Egernsundbroen spærres natten til torsdag den 23. juni

16. juni 2016 Gråsten

Riglerne i Egernsundbroen skal justeres, og derfor lukkes broen for al kørende trafik mellem kl. 22 og 05 natten mellem onsdag den 22. og torsdag den 23. juni. Riglerne i en bro er de metalstænger, der skydes fra den ene broklap ind i den anden for at sikre, at broen er godt fastlåst, når den er lukket.

Bilister vil blive anvist omkørsel via Gråsten, Adsbøl og Nybøl i det pågældende tidsrum, skriver Sønderborg Kommune i en pressemeddelelse.

Bussen, der kører fra Sønderborg via Broager i retning mod Gråsten og passerer broen kl. 22.20, får lov at passere. Også fodgængere kan komme over ind imellem, men kun når det passer ind i arbejdet med at justere riglerne. De må med andre ord regne med ventetid.

Skrevet af: Ole [email protected]
3. december 2023 Kultur, Sønderborg

Midt i januar kan du opleve den storslåede Symphonic Universe-koncert

3. december 2023 Kultur

Sønderjyllands Symfoniorkester går nye veje i deres bestræbelser på at bringe symfonisk musik ud til nye generationer. Den kendte spil-youtuber og streamer, Jørgen Bjørn, er blevet hyret som konferencier til deres storslåede Symphonic Universe-koncert, der kan opleves i Alsions koncertsal den 18. januar. Koncerten består af strålende livefortolkninger skabt af de største komponister af filmmusik, […]

Læs mere...