Eksklusiv havevandring i Universe

4. august 2022 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Universe inviterer sæsonkortholderne til en eksklusiv eftermiddag/aften helt gratis.

Det var en stor succes sidste år og hvis du er hurtig, kan du opleve en spændende og inspirerende havevandring med vores chefgartner Gert, nyde kaffe og kage samt modtage en pose tulipanløg til din egen have, skriver Universe i en pressemeddelelse.

Den 18. august vil der være to havevandringer og der er kun plads til 50 personer på hver, så det er først til mølle. Parkens attraktioner er ikke åbne uden for normal åbningstid.

Artiklen fortsætter under annoncen

Opdatering: Åbner for en dag mere

Pladserne på den første sæsonkortaften blev booket på meget kort tid, men vi har besluttet at åbne for en dato mere. oplyser Universe.

Derfor vil der onsdag den 17. august  være to havevandringer og der er kun plads til 50 personer på hver, så det er først til mølle.

Program

Hold 1

15:30-16:00 Kaffe og kage

16:00-17:30 Havevandring

Hold 2

18:00-19:30 Havevandring

19:30-20:00 Kaffe og kage

Artiklen fortsætter under annoncen

Find dit sæsonkortnummer frem og brug det, når du booker din tid.

28. maj 2024 Politik, Sønderborg

Grøn omstilling var overskriften i EU-debat på Hotel Alsik

28. maj 2024 Politik

Danfoss og SYNERGI havde tirsdag eftermiddag sat scenen til en EU-debat på Hotel Alsik og den kom til at handle om den grønne omstilling. SYNERGI er en interesseorganisation, der arbejder for, at Danmark begynder at bruge energien klogere – i industrien, i de offentlige bygninger og i de danske hjem. Det var bestyrelsesformanden for SYNERGI, […]

Læs mere...